Ben je een healer, medium, soundhealer, energetisch coach, lichaamswerker,  ?

❥ Kortom weet je niet hoe je jezelf moet noemen? [Een hokje is ook zo wat he?]

❥ Vind je het SUPER spannend om je zichtbaar te maken?

❥ Weet je niet waar je moet beginnen?
(wie ben je eigenlijk, wat doe je precies en hoe kan dit online nou lekker overkomen??)

❥ Voelt het als zwaar? Véél en GEDÓÉ?

❥ Weet je niet welke volgende kleine stap te nemen?

❥ Ben je zelf niet mega technisch en heb je vooral geen zin om daar veel tijd mee kwijt te zijn?

Zooooo herkenbaar…

Laten we het samen doen!

Vorm, kleur, foto’s & tekeningen afgestemd op jou en je aanbod, zodat je aanbod ‘spreekt’ vanaf je website!!

Hierdoor kunnen klanten een veel makkelijkere JA voelen!

Het maken van je website wordt een creatie proces zonder trekken of duwen. We vormen sámen een team waarbij ik het voortouw neem.

Dit gaat op een verbonden, creatieve, warme en BRUISENDE manier. Waarbij ik jouw en je aanbod leer kennen door een uitgebreide brainstorm-kennismaking.

Ik tune in op jou en geef je opties zodat je zelf kan vóélen of het klopt.

Flow, persoonlijk, duidelijke communicatie, authentiek, eigen ritme.

Stap je in?

Zó hoort een website en de weg ernaar toe, te zijn!

Pakket 1: Full speed into the light!

Website
 • Een PRACHTIGE website die EIGEN is en past bij je aanbod.
 • Compatible met laptop, telefoon en ipad
 • Brainstormsessie van 2 uur
 • Wekelijkse afstem-mail met opties, suggesties, veranderingen en soms huiswerk 😉
 • Hosting: backups, domeinnaam, emailadressen.
 • Ik leer je de basics om dingen zelf aan te passen op je website. Wel zo handig als je aanbod veranderd of dat je een datum aan wil passen 😉
Fotoshoot
 • Een fotoshoot waar je hogere zelf naar voren komt. Wie ben JIJ en vooral wát heb je te brengen!
 • Een shoot in de natuur, Ongeveer 4 uur fotografie waarbij ik ruim te tijd neem voor je.
 • 20-25 proffesioneel bewerkte foto’s
 • Outfit wissels en attributen (denk aan; met je paard, klankschalen, dansshoot, ademwerk of ander ceremonie werk).
 • Mogelijkheid om foto’s bij te kopen a €15 per stuk excl btw
 • Een licentie voor gebruik van foto’s op je eigen website, social-media, portfolio en promotiemateriaal
Huisstijl
 • Logo ontwerp
 • Tekeningen, symbolen of kleurvegen die passen bij je aanbod. Aangezien een beeld 1000x meer zegt dan woorden!
 • Visitekaartje ontwerp & afdruk-ready bestand
 • Ontwerp factuur
 • Suggestie drukker

Prijs: €2600

Pakket 2: Shine bright!

Website
 • Een PRACHTIGE website die EIGEN is en past bij je aanbod.
 • Compatible met laptop, telefoon en ipad
 • Brainstormsessie van 2 uur
 • Wekelijkse afstem-mail met opties, suggesties, veranderingen en soms huiswerk 😉
 • Hosting: backups, domeinnaam, emailadressen.
 • Ik leer je de basics om dingen zelf aan te passen op je website. Wel zo handig als je aanbod veranderd of dat je een datum aan wil passen 😉

Prijs: €1555

Of wil je nog wat bewijs zien?

Deze website heb ik voor Hilde gemaakt. Fantastisch om te doen. Hilde is een lichtwerker die lichaams- en ervaringsgerichte begeleiding en dans geeft. Neem een kijkje op haar website voor het resultaat of boek een sessie bij deze powervrouw!

Deze kleurrijke, authentieke website heb ik voor Roel gemaakt. Roel geeft sounds meditaties aan groepen maar ook individueel. Prachtig helend en verbindend werk wat hij neerzet! 
Deze website is heel erg op geluid ingericht maar het visuele aspect vloeit mooi erin door! 

Hier weer een hele andere website, gemaakt voor de trainer, coach en consultant Simon.
Het is een zakelijke website met een twist. Ook Simon is geen 10 in dozijn dus vandaar de scheve blokjes tekst!
Voor zakelijk en ‘simpel’ ben ik ook zéker in te zetten!

Homepage

Moodboard

Diensten

-Roel

Ik heb bij Tubien mijn visitekaartje en website laten ontwerpen.

Ze maakt echt een heel mooi design van de website waarbij ik het gevoel heb dat het echt MIJN website is. Het is geen twaalf in het dozijn. Een fijne vormgeving waarbij ze heel goed luistert en aanvoelt wat bij mij past.

Tijdens het maak proces doet Tubien voorstellen waardoor je keuze hebt en ze geeft ook duidelijk haar voorkeur. Ook geeft ze instructie filmpjes zodat je de basics zelf leert. Dit gebeurt op een heldere en duidelijke wijze.

Ik ben heel blij met wat Tubien heeft gedaan. Het gaat voor mij een mooie vlucht geven in de toekomst!

- Hilde

Tubien, persoonlijk, op jou afstemmend, eigen, bijzonder fijn om mee samen te werken en ze maakt prachtige foto’s en vormgeving. En ze inspireert je als mens.

Ik heb een website, logo, visitekaartje, portret foto’s en tekeningen door Tubien laten maken.
Mijn website is zò mooi geworden. Echt helemaal “ik” wie ik ten diepste ben. Dat krijg ik ook van mensen terug. De impact is dus dat ik enorm trots en blij ben met hoe ik de wereld in ben getreden, heel groot ding voor mij. Tubien heeft “mij” weten om te zetten in een vorm. Heel knap vind ik dat!

-Anna

 

Lieve Tubien,  

Wat hebben we een heerlijke dag gehad in het Bos, waarin je mij in alle ontspannenheid – gezelligheid en vooral aandacht hebt vastgelegd.

 

Ik hou van je unieke kijk, van de echtheid die je in je foto’s terug laat komen. En van de flow die je brengt in je werk. Ook is je liefde voor de natuur zo goed voelbaar in je foto’s, I love it!

 

Ik kan iedereen Tubien aanraden. Lieverd, ben je mega dankbaar. Dat ik voor altijd mooie herinneringen heb aan mijn bijzondere zwangerschapsperiode. ❤️

-Barbara Del court konig

 

Tubien is authentiek, energiek, reflectief en out of the box denkend. Ze denkt mee, is sociaal bewogen en is ook bereid om dat extra stapje te zetten!

Deze eigenschappen kwamen heel erg van pas. Ze de ‘Caravan Crew’ geholpen om visueler te maken waar we voor staan en wat we voor ogen hebben.

-Pris

Ik heb best wat mensen in mijn kring die fotograaf zijn. Daardoor had ik vrij gemakkelijk een gratis shoot kunnen fixen.

Toch koos ik voor Tubien. Ik vind haar energie heerlijk. Het klikt gewoon tussen ons. Dat neemt al zoveel spanning rondom een shoot weg. Want eerlijk is eerlijk, ik vind het verschrikkelijk! Ik heb een grote allergie voor nep. Poseren valt daar ook onder.

Tubien kijkt niet naar uiterlijk vertoon, maar naar authenticiteit. Precies wat ik fijn vind. Ik kon dus lekker zonder make-up het bos in en mezelf zijn. Resultaat? Foto’s die écht ik zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de lol die we samen hadden.

Graphic

Wie ben je? Lekkere diepe vraag 😉.

Ik ben.


En ik doe van alles. Tegenwoordig noemen ze het multipotentiolite
..

 

Wat een rode draad is in mijn leven is het creatieve. Alles in beeld willen brengen. Sowieso alle emoties naar buiten gooien, want bij mij werkt ‘alles binnenhouden’ niet zo goed.

Als kind wist ik niet hoe dit moest. Mijn leven is grote leerschool geworden van ‘hoe uit je jezelf’. Ik doe dit niet op mijn best met woorden. Wel met beeld. Wat voor mij héél tastbaar is.

Ik voel sferen, emoties, energie, verschillende bewustzijn-en. Ik kan het moeilijk omschrijven daarom maak ik het in beeld. Zodat mensen mij beter begrijpen en ook om waarde te geven aan alles waar ik bewust van ben.

 

Door deze leerweg kan ik erg goed voelen wat een ander wil neerzetten. Soms kost het iets tijd, maar het lukt sowieso om de ziel van het bedrijf vorm te geven in beeld. Iets wat ik fantastisch vind om te doen. Want hiermee zet ik mensen in het licht en wordt de wereld écht lichter. Ik hoop vanuit het diepst van mijn hart dat iedereen in het licht komt en gaat stralen!

Ps. Ik weet als geen ander hoe een struggle het kan zijn om je website online te krijgen. Te laten zien aan de wereld wat je kan, waarvoor je staat. Deze pagina alleen al koste me 4 maanden… pffff 😉 laat me je helpen, ik ben van nature een activator!

Shoots

FAQ

Kan ik ook alleen een logo (of fotoshoot) door jou laten doen?

ZEKER!! Super leuk om voor jou aan de slag te gaan.
Voor alleen een logo vraag ik €350 excl BTW. Hierin zit ook een (online) gesprekje vooraf, een garantie dat jij SUPER blij bent, het ontwerp voor een visitekaartje, en een afdruk-ready bestand zodat je je visitekaartje zo naar de drukker kunt sturen.

Hoe lang duurt het voordat je mijn website online hebt?

Dat ligt geheel aan jou. Mensen die al hun teksten paraat hebben staan daar kan ik met een maand wel een website online voor zetten. Meestal is dit niet het geval en duurt het daarom langer. Wij gaan echt als team samenwerken waardoor ik input van jou nodig heb. Ik stem me op jou en je bedrijf af. Ik kan pas echt gaan vormgeven als ik ook teksten heb.
Overigens hoef je niet alles PIEK fijn in orde te hebben. Ik leer je de basics van de website zelf zodat je nog alle punten en komma’s kan veranderen 😉

Is de hosting en domeinnaam inclusief?

De hosting en domeinnaam voor het eerste jaar zijn inclusief. Daarna kost het €99 excl BTW per jaar.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker. Laten we dit van te voren in overleg afstemmen 🙂

Schrijf jij ook de teksten voor op mijn website?

Nee. Ik ben een visueel vormgever. Teksten zijn niet zo mijn ding. Wél heb ik oog of dingen écht zijn, lekker lezen en wat ik mis op een website. Ook heb ik heel wat businesstrajecten gedaan dus adviseren kan ik ook 😊

Houd je ook mijn website bij?

Dit zit niet in het pakket. Mocht je het wel graag willen dan kan je dat apart bij mij ‘bestellen’. Ik kan een strippenkaart voor je maken of je betaald me per uur. Hier vraag ik €60 excl BTW voor.

Zijn jouw websites mobile compatible?

YEP! Een must-have als website. 90% worden via smartphones bekeken dus DUH da tik hem mooi maak voor je mobiel. Het kan er wel nét iets anders uitzien, maar mooi wordt ie zéker!

Geef jij ook facturen, ansichtkaarten, posters e.d. vorm?

YESS! Vind ik ook echt SUPER leuk om te doen. Ik heb facturen gemaakt, ansichtkaarten, contracten, quotes voor op social, posters, geboortekaartjes en uitnodigingen.  Geef een gil en ik werk het uit!

Kan ik ook een kunstwerk op maat door jou laten maken?

JAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAA graag. Dit is het liefste (naast mijn eigen kunst) wat ik doe!
Mijn stijl is vooral mixed media. Meerdere foto’s in elkaar voegen, teksten en illustraties erbij.. Bespreek (vrijblijvend) de mogelijkheden!

Ik ben geen lichtwerker maar kan ik wel een website/logo/shoot door jou laten maken?

Tuurlijk. Ik ben van mening dat iedereen een lichtwezen is. Sommige mensen zijn daar alleen al achter en identificeren zich er mee 😉

Ik heb een andere vraag

Dat kan!
Neem gerust even contact met me op 🙂